Tennis slotspelletjes

Om jouw vraag te beantwoorden hoe goed een tennisspelletje echt kan zijn, heb ik een duik genomen in het gras en ben ik teruggekomen met een objectieve blik op enkele spelletjes. Zijn dit spelletjes die een ace serveren? Blijf lezen om erachter te komen!

  • Tennis Stars

Neem tennislessen met dit spel van Playtech. “Tennis Stars’ heeft vele sportieve invloeden, en creëert meer vragen dan antwoorden tussen de spelers. Het spel heeft een heerlijke retro-vibe zonder het tonen van super glanzende indrukwekkende symbolen. In plaats daarvan keren de animaties en graphics terug naar het verleden. Niet echt het visuele effect waar velen tegenwoordig op hopen bij het spelen van slots, maar het werkt en is op zijn plaats in dit spel. Zoals je kan verwachten van een tennisspel, zie je overal gras in deze slotkast. Het voelt echt alsof je naar een tennisbaan kijkt, wat uiteindelijk niet verwonderlijk is. De rollen draaien in het midden van het scherm. Rechts en links van de rollen, vind je nummers die samenhangen met de paylines van het spel. Grafisch gezien is ‘Tennis Stars’ heel uniek, maar dat is niet het enige wat dit spel zo bijzonder maakt. Een ander sterk punt van deze slot is namelijk de soundtrack. Het speelt een medley die overeenkomt met de echte drukte op de tennisbaan. De geluidseffecten die worden afgespeeld, verhogen de actie, en vooral als je op het punt staat om drie scattersymbolen te halen. Playtech heeft absoluut in een ultiem spanningsgevoel geïnvesteerd. Tevens zijn er genoeg bonussen te winnen in ‘Tennis Stars’. Het wildsymbool komt voor op de rollen 2,3 en 4. Krijg je een wild op alle drie de rollen, dan word je beloond met 15 gratis spins met een 3x vermenigvuldiger. Het wildsymbool kan ook worden gevonden binnen de verkregen gratis-spinsronde, waardoor je nog meer gratis spins kan winnen, bovenop wat je al gewonnen had en heb je 3 scatter symbolen, dan speel je het kampioenschap. Kortom, alle bonuselementen bij ‘Tennis Stars’ zijn echt trofee geladen.

  • Centre Court

Sla een ace en neem de grote geldtrofee mee naar huis met deze slotmachine van Microgaming. ‘Centre Court’ is een 5-rollen videoslot met 9 inzetlijnen en als thema het wereldberoemde tenniskampioenschap Wimbledon. Het spel heeft tal van spannende extra functies, zoals gratis spins met een mysterie multiplicator die tot een 5-voudige verdubbeling kan klimmen. Bij een normaal spel is het wildsymbool het meest waardevolle symbool. Maar lijn een grand slam van 5 trofeeën op elke actieve betaallijn en je weet niet meer waar je het moet zoeken! Hiermee vermenigvuldig je de totale waarde op die lijn met 1000, wat we ongetwijfeld een ace mogen noemen!

  • Tennis Champion

Ondanks de aangeboden prijsvermenigvuldiger voor een mislukte spin, is ‘Tennis Champion’ eigenlijk een vrij fundamentele slot die spelers in kwestie van enkele minuten het spel laat begrijpen. Het spel beschikt over 5 rollen en evenveel betaallijnen die geldprijzen toekennen voor elke combinatie van drie gewone of twee scattersymbolen. Wild symbolen komen op alle vijf rollen van het spel en kunnen vervangen worden door elk ander icon, behalve het scattersymbool. Bij ‘Tennis Champion’ is het relatief eenvoudig om winnende sequenties te creëren met de juiste spin.