Neem tennislessen

Een van de grootste tennisverenigingen van Nederland is KNLTB met in vijftien districten 1696 tennisverenigingen die zich aansloten. De aangesloten verenigingen gaan van klein, gemiddeld tot groot. Verder zijn er ongeveer 300 faciliteiten waar je binnen kan spelen. Heel wat om uit te kiezen dus! Hieronder volgen enkele clubs om het jou makkelijker te maken:

  • TC WOC OVERVEEN

TC WOC is een bruisende tennisvereniging, waar tennissen en een aangename sfeer de beste vrienden zijn. De vereniging met 8 gravelbanen die verlicht worden van ‘s morgens 9u tot ’s avonds 23u, uiteraard afhankelijk van het seizoen. De faciliteit ligt midden in de natuur van Overveen, net niet in de duinen. De unieke ligging van TC WOC is uiteraard een van de pluspunten van deze vereniging. Maar ook de aparte sfeer zorgt dat hier altijd wel een bijzondere tijd te beleven valt. Bij TC WOC wordt spelen op niveau aangemoedigd en wordt er extra aandacht besteed aan aanstormend jeugdtalent. Iedereen is hier ook van harte welkom om les te nemen en zelfs al speel je geen tennis, de vereniging organiseert regelmatig spannende toernooien. TC WOC beschikt ook over een aangenaam terras, waar het ideaal vertoeven is voor een drankje of hapje, en aangezien het complex in de natuur ligt, kan je na een spelletje tennis nog een heerlijke wandeling maken in de duinen.

  • TSH HAREN

Ook al kan je hier squashen, TSH is voornamelijk begonnen als plaats waar mensen kunnen leren tennissen. Sinds het bestaan van de vereniging TSH hebben ze ook nog altijd meer leden die kiezen om te tennissen in plaats van te squashen. Ook hier is iedereen van harte welkom. En of je nu jong of oud bent, bij TSH kan iedereen leren tennissen. De vereniging heeft ongeveer 800 leden en geeft tal van cursussen en trainingen die aan ieders wensen en leeftijd voldoen. Zo geven ze je de kans om kennis te maken met tennis of een exclusieve training te volgen van de tennisschool Smashing. TSH streeft er vooral naar een aangename en gezellige vereniging te zijn, voor iedereen die een sportief moment wil beleven met of zonder professionele begeleiding en na afloop in een gezellige sfeer iets wil drinken met vrienden.

  • De vliegende Hollander AMSTELVEEN

DVH ligt centraal gelegen in Amstelveen. Het complex is zeer eenvoudig te bereiken en zoals eerder aangegeven is de faciliteit omringd door de natuur. DVH is een prachtige tennisfaciliteit. Bij de oprichting van de vereniging in 1948 en de jaren nadien, bestond het ledenaantal enkel en alleen uit vaste leden. Vandaag is iedereen welkom, zowel KLM-leden als buitenleden. De vliegende Hollander telt ondertussen ongeveer 700 leden en de reden waarom deze vereniging zo populair is, kan worden teruggevonden in de doelstelling: de promotie van tennis en meer mensen aanzetten tot het spelen van tennis. Met een aangename mix van recreatieve activiteiten, de organisatie van spannende wedstrijden, een flinke portie gezelligheid, een ideaal sociaal gevoel en een buitengewone nostalgische sfeer, vind iedereen die houdt van tennis een plekje binnen deze vereniging.

Vind je het leuk om naast de baan ook  met tennis bezig te zijn? Welkom bij tennis-trainer.nl waar ik jou in het kort uitleg wie ik ben en wat er allemaal te vinden is op mijn site.